Proizvodi i usluge

OD ŠIROKOG SPEKTRA PROIZVODA, IZRADE NAMJEŠTAJA I DRVNIH PROIZVODA OD MASIVNOG I PLOČASTIH MATERIJALA, IPAK ŽELIMO NAGLASITI POJEDINE KATEGORIJE

Sobna vrata

Sobna vrata se ugrađuju u otvore na zgradi kao veza između prostorija. Postoji više varijanti izvedbe kao i ugradnje. Bilo da su zaokretna, posmična, ostakljena, odabir varijante ovisi o funkciji prostorija kojima ih sobna vrata povezuju. Također mogu biti furnirana ili ne furnirana. Velika lepeza furnira, i završnih obrada daje slobodu odabira završnog dekora koji se uklapa u vaš prostor a konstruktivna izvedba i ugradnja jamči funkcionalnost i dugovječnost vratiju.
sobna vrata

Ulazna vrata

Vanjska vrata tj ulazna vrata ugrađuju se kao ulaz u zgradu te vežu i spajaju kuću, trgovinu ili drugi objekat s vanjskim prostorom. Vanjski utjecaji poput kiše, vlage sunca zahtijevaju materijal koji dobro reagira na njih a pritom daje ugodan vizualni dojam i toplinu domu. Najprikladniji materijal za tu svrhu, otporan na vanjske ne prilike je masivno drvo. Drvo je materijal koji na sebe veže vlagu te prilikom izrade ulaznih vratiju posebnu pažnju posvećujemo zaštiti drva od vanjskih utjecaja. 
Konstrukcijska rješenja naših vratiju sprječavaju zadržavanje vlage i vode a završna obrada čuva vrata od sunca i kiše. Ulazna vrata nisu standardni proizvod i mogu biti realizirana u mnogo varijanti. Zbog toga pridajemo pažnju da vaša ulazna vrata budu jedinstvena, te da se uklapaju s ostalim arhitektonskim elementima zgrade, te da u potpunosti služe svrsi ulaženja u dom ili neki drugi objekat.

Drveni stolovi i stolice

Izrađujemo drvene stolove, radne stolove, za blagovanje, za ured kao i druge namjene.
Po tlocrtu mogu biti raznih oblika: Pravokutni, kvadratni, kružni, ovalni i dr. Dimenzije stolova se izrađuju prema standardima primjene stola. Materijali za izvedbu odabiru se za namjenu a obrada, boje i lakovi tako da se uklapaju u prostoru s ostalim namještajem, zidnim oblogama i detaljima. Stolice izrađujemo iz masivnog drva, te se njihova forma uklapa s dizajnom stola. Zajedno stolovi i stolice djeluju kao cjelina.

Kreveti i spavaće sobe

Kreveti su sastavni dio spavaćih soba te su namijenjeni isključivo ležanju i spavanju. Uz krevete opremamo spavaće sobe i ormarima, ormarićima, stolovima, i ostalim namještajem.

Dječje sobe

Dječje sobe u potpunosti su prilagođene dobi djeteta.  Nudimo izradu kinderbeta, kreveta, ormara, ormarića, stolova za učenje, kreveta na kat i kombinaciju istih.

Ostali drveni namještaj te usluge polaganja podova i laminata

Drvo pruža široku primjenu u interijeru, dvorištima, vrtovima. Pratimo nove trendove u izradi namiještaja i volimo Vam ponuditi naše rješenje za izvedbu vaše ideje.Također nudimo uslugu polaganja laminata te brodskog poda.

Prozori i balkonska vrata

Prozori od masivnog drva ugrađuju se u građevinske otvore. Izradi prozora pristupamo tako da uvažavamo mjesto ugradnje, predlažemo vrstu drveta, oblik, boju, broj ostakljenih površina.  Prozori i balkonska vrata prate stil i formu fasade zgrade i interijera.
Izrađujemo prozore profila 7/8,5 cm različitih dimenzija i oblika, sa različitim IZO staklima. Prozore bojimo tri puta,  s tankoslojnom bojom koja uključuje drvocid za zaštitu od crva te nakon toga s lak lazurom. Boje biraju kupci. Izrađujemo i prozore sa unutarnjim kutijama za rolete, te po želji kupaca montiramo i vanjske aluminijske kutije za rolete na stare prozore.

Drvene stepenice, stubišta i rukohvati

Drvene stepenice izrađujemo od kvalitetnog masivnog drveta. Nudimo širok izbor gazišta i ograda, a stepenice mogu biti izrađenog na više načina i u stilu koji želite. Materijali koje koristimo su hrast, jasen, mahagonij i ostale tropske vrste.Drvene stepenice izrađujemo iz masivnog drveta. Kako bi zadovoljili stil interijera nerijetko ih polažemo na metalne nosače. Kombinacija drveta s metalom i staklom daje suvremeni i upečatljiv stil vašeg stubišta. Rukohvati mogu biti metalni ali također i drveni. Bilo samo od masivnog drveta ili u kombinaciji drveta s ostalim materijalima pazimo da se stubište uklopi u kompletan interijer.

Stolarski obrt Vukoja

Možete nas kontaktirati osobno u mjestu Hodošan u Međimurskoj Županiji na adresi:
Glavna ul. 77, 40320, Hodošan

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram